top of page
Ortoped

Ortoped er spesialisten som utreder og behandler sykdommer i skjelett, sener, muskler og ledd. Dr. Ihab Salman er spesialist i ortopedisk kirurgi og har bred erfaring innen rygg, hofte- og knekirurgi, samt ortopedisk traumatologi og idrettsskader

Utredning og behandling

Du vil få en grundig undersøkelse og god oppfølging. Vi tilbyr bruk av avansert ultralydapparat, både til diagnostikk og behandling. Ved ledd- og senebetennelser, kan vi sette ultralyd veiledede injeksjoner.

Vi kan også tilby hyaluronsyre injeksjoner til pasienter med artrose i store ledd, bl.a hofter og knær. Dette er en behandling som svært få klinikker har kompetanse og utstyr til å utføre.

Vi utfører også en rekke operasjoner ved klinikken.

Operasjoner

Ved A-Medi tilbyr vi operasjoner for følgende tilstander:

Karpaltunnelsyndrom - Les mer

Dupuytrens kontraktur

Ganglion - Les mer

Slitasje i tommelens rotledd - Les mer

Triggerfinger - Les mer

Mortons nevrom - Les mer

Hallux valgus - Les mer

Hammertå - Les mer

Inngrodd negl - Les mer

Fjerning av eksostose (benutvekst på overflaten av knokkel)

Fjerning av osteosyntese (metall)

Operasjoner kan utføres både privat og offentlig gjennom fritt behandlingsvalg ordningen. Mer informasjon om fritt behandlingsvalg finnes her.

PRP injeksjoner

PRP injeksjoner brukes til behandling av både artrose og idrettsskader ved å aktivere kroppens egne faktorer i blodet.

Hyaluronsyre injeksjoner

Når du har artrose, blir hyaluronsyren i synovialvæsken i leddet fortynnet og brytes ned, noe som reduserer væskens naturlige egenskaper. Dette forbindes med økt grad av betennelsesprosesser som kan bryte ned brusken. For å forbedre smøring og funksjon i det syke leddet kan man bruke et hyaluronsyre preparat, som fungerer som kunstig leddvæske.

bottom of page