top of page

A-MEDI spesialistklinikk er først ute med forebyggende medisin innen for alle spesialfelt våre medarbeidere dekker, inkludert tverrfaglig vurdering/tilnærming

 

Noen av fordelene med forebyggende medisin er:

  • Pasientsentrert tilnærming

  • Proaktiv, ikke reaktiv medisin som fokuserer på forebygging og velvære

  • Grundig risikovurdering, opplæring, rådgivning og utvikling av et forståelig og tydelig veikart for å redusere risiko for sykdommer

  • Hjelp til å begynne med eller opprettholde en sunn livsstil

Helsekontroll Allmenn

A-Medi  anbefaler  Helsekontroll Allmenn som en årlig undersøkelse for å avdekke eventuelle sykdommer i tidlig fase.

Helsekontroll for Barn

Vi anbefaller årlig helsekontroll tilpasset barnets alder. 

Helsekontroll Essensiell

Årlig helsesjekk hos vår spesialist i indremedisin for å avdekke eventuelle sykdommer i tidlig fase. Det primære fokus er på hjertekarsykdommer  og risikofaktorer for det. Legen ser også på bevis for insulinresistens, en pre - diabetisk tilstand som er reversibel når den oppdages tidlig.

Helsekontroll Hjerte

Mange kan ha en eller flere risikofaktorer for hjerte- og karsykdommer uten å vite om det. En hjerteundersøkelse vil kunne være avklarende, enten du er frisk, om du må ta forebyggende grep, eller trenger behandling.

Helsekontroll for Kvinner

Helsekontroll for kvinner er en av markedets mest omfattende helsekontroller tilpasset kvinnens behov.

Kontrollen er spesialdesignet for kvinner for å avdekke symptomer på de vanligste kreftformer (som brystkreft og livmorhalskreft) og hjerte- og karsykdom så tidlig som mulig. Et tverrfaglig team  kartlegger dine behov og gjennomfører helsekontroll tilpasset deg og dine individuelle forhold.

Hesekontroll Senior

A-Medi  er opptatt av seniorhelse og tilbyr individuelt skreddersyd  årlig helsekontroll for eldre hos vår spesialist i geriatri. Dette er et unikt tilbud som du kun finner hos A-Medi.  Individuell tilnærming og svært grundig undersøkelse.

Please reload

bottom of page