”Botox-injeksjoner” er verdens mest benyttede behandlingen for å redusere, fjerne og forebygge rynker. 

Injeksjonene inneholder botulinumtoxin type A som injiseres i svært små doser i utvalgte muskler.  På denne måten slapper musklene av, og den overliggende huden blir glatt og uten rynker. Stoffet virker kun på de spesifikke musklene som behandles og ikke på nærliggende muskelgrupper. 

Behandlingen passer både for kvinner og menn. Vår lege er opptatt av et naturlig resultat.

Les mer

De vanligste stedene fillere brukes til er linjen fra nesevinge til munnviken, sure munnviker, rynker i pannen, samt til leppeforstørrelse og til å fremheve leppekonturen. Hyaluronsyrebaserte fillere kan også brukes til mini-ansiktsløft uten kirurgi. ​

Vi benytter kun de beste produktene og anerkjente og trygge filere som Resylane, Juvederm og Teosyal.

Behandlingen passer både for kvinner og menn. Vår lege er opptatt av et naturlig resultat.

Les mer

Vi tilbyr den berømte Teosyal Redensity 1 - vinner av ”Best Injectable Skin Revitalizer” på Anti-aging Medicine European Congress i Paris.

Redensity 1 inneholder kombinasjon av hyaluronsyre, vitaminer, aminosyrer og antioksidanter og gir en generell hudforbedring på høyt medisinsk nivå.

Behandlingen passer både for kvinner og menn.

Les mer

PRP er behandlingen for deg som vil fjerne arr, rynker og mørke ringer under øynene- på en helt naturlig måte.

PRP er uten bivirkninger og framkaller ingen allergiske reaksjoner. Det tas en blodprøve av deg der næringsrike vekstfaktorer og stamceller ekstraheres for så å injiseres med små stikk inn under huden. Stamceller og vekstfaktorer stimulerer hudens cellefornyelse.

Les mer

Cellulitter

 De fleste kvinner kjenner til hva cellulitt, eller appelsinhud, er. Det kjennetegnes ved at huden på rumpe og lår og evt. også på mage og overarmer får en overflatemønster som minner om appelsin. Tilstanden kan også forekomme hos menn, men i mindre grad. Dette skyldes at fordelingen av fett, muskel og bindevev er noe annerledes hos kvinner og menn, og kvinnelige kjønnshormoner spiller en rolle her. Det er viktig å huske at overvekt og cellulitt ikke er det samme. Overflødig fett på kroppen er ingen årsak til appelsinhud, men det gjør problemet mer synlig, samtidig som at også slanke mennesker kan ha cellulitter.

Les mer

LPG Endermologi

Vi bruker LPG toppmodellen Cellu M6 Alliance Medical Premium -  det er den nyeste og beste maskinen på markedet. Vi er en av få i Norge som har maskinen LPG Cellu M6® Alliance, som med avansert teknologi gir en flerdimensjonal og optimisert mobilisering av vev. Med denne kan vi sette presise innstillinger som gir en personlig og effektiv behandling, og som kan tilpasses til alle typer hudvev.

Les mer

Markedets mest effektive hårfjerningslaser har kommet til klinikken! Vi kan behandle alle hudtyper, inkludert mørk hud på en effektiv, trygg og sikker måte!

Vi garanterer permanent hårreduksjon!

Les mer

Hender

Hos kvinner flest er hendene blant kroppsdelene som tidligst og tydeligst viser alderen vår.

De siste årene har det utviklet seg metoder som tillater å forynge hendene og gi de den oppmerksomhet og pleien de trenger for å holde seg fine lengst mulig.

Les mer.

Sprengte blodkar er utvidede små blodkar ytterst  i huden.  Disse har ingen betydning for blod sirkulasjon og dersom disse er kosmetisk skjemmende, kan sprengte blodkar på bena behandles med enten laser eller sklerosering.

Sprengte blodkar i ansiktet fjernes med laser.

Les mer

Hvis du er en av dem som opplever overdreven svetting, vet du at svetteproblemer kan forårsake frustrasjoner, gå ut over selvbilde, ødelegge klærne og oppfattes ubekvemt i ulike sosiale situasjoner for mange. Botox er en effektiv og langvarig behandlingsmetode mot overdreven svetting under armene.

Les mer

Vorter er små utvekster i huden som skyldes en virusinfeksjon. Fotvorter vokser gjerne innover, er ofte multiple, faste og kan være smertefulle - som å tråkke på en "stein i skoen".

Vortene kan enten fjerness med laser, fryses bort eller behandles med et vortemiddel.

Les mer

Neglesopp er soppinfeksjon under neglene. Infeksjonen starter ofte ytterst eller på siden av neglen, og brer seg innover. Over tid ødelegges hele neglen. Ubehandlet over lang tid kommer det gjerne spredning til flere negler. Det finnes flere behandlingsalternativer. Les mer

Gode hudprodukter er alfa og omega for å holde huden sunn og frisk gjennom hele livet.  Vi har håndplukket de beste merkene på markedet for å kunne skreddersy et hudprogram som passer dine behov.

Les mer

Peeling er ideell for behandling av ulike hudtilstander som  melasma, solskader, fine linjer og rynker, ujevn overflate, store porer, “livløs” hud og akne. Vi tilbyr både overfladiske og dype peel avhengig av din hudtype og dine ønsker.

Les mer

Please reload

Åpningstider:

Mandag-Fredag: 9-16:30

Lørdags- og kveldsåpent etter avtale

67 430 930

Bankveien 1, 1383 Asker

Samme bygg som DNB

Inngang A

© 2015-2020 A-Medi | Org.nr. 916 269 331

  • Facebook - Grey Circle
  • Instagram - Grey Circle