top of page
Revmatolog

Revmatolog er spesialisten som utreder og behandler sykdommer som omfatter smertefulle tilstander i muskler, ledd, sener og bindevev. Da både luftveier, nyrer, mage-/tarm, nervesystem, den generelle allmenntilstand og hud kan påvirkes ved revmatiske sykdommer, vurderer revmatologen det sammensatte symptombildet til en rekke organsystemer.

Dr. Ada Wierød er en meget erfaren revmatolog som utreder og behandler alle revmatiske lidelser. Du vil få en grundig undersøkelse og god oppfølging. Vi tilbyr bruk av avansert ultralydapparat, både til diagnostikk og behandling. Ved ledd- og senebetennelser, kan vi sette ultralydveiledede injeksjoner.

Vi kan også tilby hyaluronsyre injeksjoner til pasienter med artrose i knær. Dette er en behandling som svært få klinikker har kompetanse og utstyr til å utføre.

PRP injeksjoner

PRP injeksjoner brukes til behandling av både artrose og idrettsskader ved å aktivere kroppens egne faktorer i blodet.

Hyaluronsyre injeksjoner

Når du har artrose, blir hyaluronsyren i synovialvæsken i leddet fortynnet og brytes ned, noe som reduserer væskens naturlige egenskaper. Dette forbindes med økt grad av betennelsesprosesser som kan bryte ned brusken. For å forbedre smøring og funksjon i det syke leddet kan man bruke et hyaluronsyre preparat, som fungerer som kunstig leddvæske.

bottom of page