top of page
Hudsykdommer

Vi tilbyr utredning og behandling av både akutte og kroniske hudsykdommer som akne (kviser), rosacea, hudutslett og eksem, hudkløe, solskader, vorter og utvekster med mer. Du er hjertelig velkommen til konsultasjon uansett hva slags hudproblem du har.

Hårtap

Det finnes en rekke årsaker til håravfall, alt fra hormonforstyrrelser og mangeltilstander til alvorlige systemiske sykdommer.  Det er derfor viktig å avklare hvilken type hårtap dette dreier seg om før man igangsetter en behandling. Dr. Miray Al-Mustafa har spesiell kunnskap om og interesse for hårtap (alopeci). Hun holder seg konstant oppdatert i dette fagfeltet og tilbyr utredning og behandling av ulike former av alopeci.

Føflekksjekk

Føflekkreft rammer om lag 1700 nordmenn i året. Dødeligheten i Norge er blant de høyeste i verden. Jo tidligere kreften oppdages, jo bedre er mulighetene for helbredelse.  Det er derfor viktig at du selv tar ansvar og sjekker huden din jevnlig. Hvis du har føflekker du er usikker på, eller om du oppdager andre mistenkelige forandringer i huden, er det viktig å oppsøke hudlege for å få en sjekk av huden med dermatoskop.

Vår lege tilbyr grundig sjekk av alle dine føflekker med dermatoskop og vurderer om det er nødvendig å fjerne noen av medisinske årsaker. Dersom det foreligger en indikasjon for dette, vil hun fjerne disse og sende til etterundersøkelse på spesiallaboratorium.

bottom of page