Legesekretær
Ellen Kristine Holter

Ellen er vår blide og hyggelige legesekretær som gjør sitt beste for at du skal ha det bra.

Gynekolog
 Dr. Wolfgang M. Eichstetter

Dr. Eichstetter er utdannet lege fra Tyskland og har sin spesialistutdannelse i kvinnesykdommer og fødselshjelp fra Rikshospitalet. Han jobber som overlege ved Drammen sykehus.

Dr. Eichstetter har bred klinisk erfaring med svangerskapsoppfølging, prevensjonsveiledning, utredning og behandling av barnløshet inkludert hormonforstyrrelser, overgangsplager, blødningsforstyrrelser, urininkontinens, muskelknuter og eggstokkcyster.

Snakker 4 språk (norsk, engelsk, tysk, italiensk).

Gynekolog
 Dr. Ija Meløe

Dr. Ija Meløe er spesialist i fødselshjelp og kvinnesykdommer og har sin spesialistutdannelsen fra Oslo Universitetssykehus, Ullevål.

Hun har over 25 års erfaring fra fagfeltet og er opptatt av helheten i utredningen av gynekologiske tilstander, da alt i kroppen har en sammenheng.

Spesialist i indremedisin, Spesialist i geriatri
 Dr. Natalia Aresvik, PhD

Overlege Natalia Aresvik er spesialist i indremedisin og geriatri og har jobbet både på Ullevål Universitetssykehus og som seksjonsoverlege ved Drammen sykehus. Dr. Aresvik forsket på hjertesykdommer og har en doktorgrad i medisin. I tillegg jobber hun som sensor ved Det Medisinske Fakultet ved Universitet i Oslo.

Hjertespesialist
 Dr. Alessia Quattrone, PhD cand

Dr Alessia Quattrone er utdannet lege og spesialist i hjertesykdommer fra

sitt hjemland Italia i 2015. Hun er til daglig doktorgradsstipendiat på

hjerteavdelingen på Rikshospitalet hvor hun forsker på medfødte

hjertefeil. Hun har også erfaring som overlege fra hjertemedisinsk

avdeling på Akershus universitetssykehus (Ahus). Alessia er opptatt av

å følge opp pasientene slik at hjertetilstander som krever nøye

undersøkelser utredes. Hun utfører ultralyd av hjerte og store

blodårer, arbeids-EKG og 24/72-timers rytme- eller

blodtrykksregistrering.

Spesialist i indremedisin

Hjerteseksjon

Dr. Rahul Bhatnagar

Dr. Rahul Bhatnagar er spesialist i indremedisin og jobber på hjerteseksjon ved Oslo Universitetssykehus Ullevål. Dr. Bhatnagar forsker også på hjerterytmeforstyrrelser ved KOLs.

Hudlege
Dr. Miray Al-Mustafa

Dr.  Miray Al-Mustafa er utdannet lege ved Universitetet i Oslo og har jobbet som lege ved blant annet hudavdelingen på Rikshospitalet. Hun har særlig interesse for hårtap og tilbyr utredning med behandling av ulike former for alopeci.  I tillegg undersøker hun og fjerner føflekker samt andre hudutvekster, utreder utslett, behandler acne og andre hudrelaterte henvendelser.

Kosmetisk lege
 Dr. Dina Grinde, PhD

Dr. Dina Aresvik Grinde er utdannet lege ved Universitet i Oslo i 2010. Hun har stor interesse for kosmetiske medisinske behandlinger og har spesialisert seg innenfor fagfeltet. Dr. Grinde holder seg faglig oppdatert og har videreutdannelse i injeksjonsteknikker fra blant annet Universitetet i Nice i Frankrike. Hun holder en rekke foredrag i PRP, trådløft og fillerbehandlinger både nasjonalt og internasjonalt.  Dr. Grinde har en doktorgrad fra Rikshospitalet og jobber i tillegg som sensor ved Det Medisinske Fakultet ved Universitetet i Oslo.

Hun jobber aktivt for at hennes pasienter skal få best mulig resultat.

Ortoped
 Dr.  Nils Jørgen Strøm

Overlege Dr. Nils Jørgen Strøm er spesialist i ortopedisk kirurgi med erfaring fra både det offentlige og det private.

Plastisk kirurg 

 Dr. Tatjana Radovic

Dr. Tatjana Radovic er spesialist i plastikkirurgi, og er medlem av blant annet Norsk Plastikkirurgisk Forening, European Society of Plastic Reconstructive and Aesthetic Surgery og International Society of Plastic Reconstructive and Aesthetic Surgery. På A-Medi  bruker hun sin brede kliniske erfaring i plastikkirurgi til å utføre øvre og nedre øyelokksløft og leppeløft, og fjerne føflekker, fettkuler, talgkjertler og xantelasmer

Psykiater

Dr. Birgit Leikanger Eichstetter

Birgit L. Eichstetter ble utdannet som lege i 1993. Hun har i mange år arbeidet som spesialist i allmennmedisin. I 2012 ferdigstilte hun spesialiteten psykiatri. Hun har videreutdanning innen kognitiv - og metakognitiv terapi. På dagtid arbeider Birgit Leikanger Eichstetter som overlege på psykiatrisk avdeling, Lier. Ved A-Medi tar hun imot alle typer psykiatriske problemstillinger .

Revmatolog  

Dr. Ada Wierød

Dr. Ada Wierød er utdannet ved Universitetet i Bergen  og har jobbet som lege ved både Rikshospitalet og Diakonhjemmet sykehus. Dr.Wierød er til daglig  avdelingsoverlege ved Drammen sykehus. Hun tilbyr utredning og oppfølgning av revmatiske sykdommer som leddgikt, bindevevssykdommer, vaskulitter. Diagnostikk av artrose og bløtdelsrevmatiske tilstander som fibromyalgi. 

Sekretær 

Jasmin

Jasmin er vår sekretær vikar. Du møter henne i resepsjonen når Ellen ikke er på jobb.

Åpningstider:

Mandag-Fredag: 9-16:30

Lørdags- og kveldsåpent etter avtale

Bankveien 1, 1383 Asker

Samme bygg som DNB

Inngang A

67 430 930

  • Facebook - Grey Circle
  • Instagram - Grey Circle

© 2015 A-Medi medisinske senter