top of page

Morpheus 8

Morpheus 8 er en innovativ behandling som bruker mikronål og radiofrekvens for å forbedre hudens tekstur, elastisitet og fasthet. Behandlingen stimulerer kollagenproduksjonen og strammer opp huden og kan behandle ulike hudproblemer som rynker, arr  og slapp hud. Morpheus 8 kan også smelte bort fettvev, slik at man kan få bedre definerte ansiktskonturer.  Behandlingen er trygg, effektiv og har minimal nedetid.

Morpheus 8 kan kombineres med Accutite

Aldersgrense:

18 år

Smerte:

Minimal til moderat

Krever konsultasjon

 i forkant

Hva er Morpheus 8?


Morpheus 8 er en revolusjonerende behandling som kombinerer mikronåler og radiofrekvens for å oppnå effektiv hudopstramming og forbedring av hudens tekstur. Behandlingen kan brukes på ansikt, hals og andre kroppsdeler som har slapp hud, fettansamlinger, arr eller strekkmerker. Morpheus 8 stimulerer produksjonen av kollagen og elastin i de dypere lagene av huden, samtidig som den smelter bort overflødig fett. Resultatet er en fastere, glattere og mer ungdommelig hud med minimal nedetid.Hvordan fungerer en Morpheus 8 behandling?


Morpheus 8 bruker små nåler som trenger inn i huden fra 1 til 4 mm dybde, avhengig av området som behandles. Nålene leverer RF-energi til huden, som varmer opp vevet og skaper mikroskopiske skader. Dette fører til at huden reparerer seg selv ved å danne nytt kollagen og elastin, som er de viktigste byggesteinene. Resultatet er en fastere, glattere og jevnere hud med mindre synlige aldringstegn. Samtidig smelter RF-energien bort det øverste fettlaget under huden, noe som gir en mer definert ansiktskontur og reduserer dobbelthake.Hvordan foregår en Morpheus 8 behandling?


Behandlingen utføres av en erfaren lege som  tilpasser innstillingene på Morpheus 8-apparatet etter din hudtype og ditt ønskede resultat. 


Før behandlingen påføres en bedøvelseskrem på huden for å redusere ubehag. Behandlingen tar omtrent 30 til 60 minutter, avhengig av hvor stort område som behandles. 


Under behandlingen vil du kjenne et lett trykk og varme på huden, men det skal ikke være smertefullt. 


Etter behandlingen vil huden være rød og hoven, og du kan ha noen små blåmerker eller skorper der nålene har gått inn. Dette vil forsvinne i løpet av noen dager.Hvor mange behandlinger er nødvendig?


Antall behandlinger varierer fra person til person, avhengig av hudens tilstand og ønsket resultat. De fleste trenger mellom 3 og 4 behandlinger med 4 til 6 ukers mellomrom for å oppnå optimal effekt. 


Effekten av behandlingen vil gradvis øke i løpet av månedene etter behandlingen, ettersom huden produserer mer kollagen og elastin. Det optimale resultatet kan ses etter 6 til 12 måneder, og kan vare i flere år.Forberedelser til Morpheus 8 behandling:


Før du bestiller time til Morpheus 8 behandling, bør du ha en konsultasjon med en av våre  leger som kan vurdere om du er en god kandidat for behandlingen. Du bør ikke ha noen aktive infeksjoner, betennelser eller herpes i det området som skal behandles. Du bør også unngå soling, selvbruning, peeling eller andre hudbehandlinger i minst to uker før behandlingen. Du bør også informere legen om eventuelle medisiner eller kosttilskudd du bruker, da noen av disse kan øke risikoen for blødning eller blåmerker.Tiden etter en Morpheus 8 behandling:


Etter en Morpheus 8-behandling kan du forvente å ha litt rødhet, hevelse og små skorper i huden i noen dager. Dette er helt normalt og vil forsvinne av seg selv. 


Du bør unngå direkte sollys, varme bad, trening og alkohol i minst en uke etter behandlingen, da dette kan forverre hevelsen og irritasjonen. 


Behandlingen kan utføres om sommeren, men du bør bruke en god solkrem med høy faktor hver dag for å beskytte huden mot UV-stråler. Vi anbefaler Dermaceutic K Ceutic Post treatment  cream med SPF 50.


For å maksimere effekten av behandlingen, anbefaler vi at man bruker Firming serum fra ZO morgen og kveld mellom behandlingene.Forsiktighetsregler:


Morpheus 8 er en trygg og effektiv behandling som passer for de fleste hudtyper og aldre. Det er imidlertid noen situasjoner der behandlingen ikke anbefales, som for eksempel:


  • Graviditet eller amming

  • Aktiv infeksjon, herpesutbrudd eller betennelse i huden i behandlingsområdet

  • Pacemaker

  • Implantater eller metallgjenstander i det området som skal behandles

  • Alvorlige hudsykdommer eller arrdannelser

  • Overfølsomhet for RF-bølger

Det er 18 års aldersgrense.Hvor mye koster en Morpheus 8 behandling?


En detaljert prisliste finner du her.Teksten er utarbeidet av: Dr.Grinde, MD, PhD

Hvem utfører behandlingen?

Dr.Miray Al-Mustafa

Hudlege

Erfaring som lege: 12 år

Som hudlege har Dr.Miray en unik forståelse for hvordan huden fungerer og kan dermed skreddersy behandlingen etter individuelle behov.

Dina Grinde

Kosmetisk lege, PhD

Erfaring som lege: 11 år

Dr.Grinde har spesialisert seg på kosmetiske behandlinger av kvinner i menopause og har stor forståelse for hvordan Morpheus 8 kan hjelpe kvinner på vei til bedre og strammere hud.

bottom of page