ZO skin health treatments

ZO stimulation peel

Dette er en stimulerende behandling som kombinerer tre effektive syrer med aktive ingredienser for å øke cellefornyelsen og bekjempe linjer og rynker. Huden blir myk, jevn og får umiddelbart fantastisk glød. Perfekt som lunsj- og partypeel og anbefales i kur for langvarig og bedre resultat.

 

ZO ultra hydration treatment

Dette er en stimulerende og fuktgivende hudbehandling som forebygger fine linjer og rynker, jevner hudtonen og gjenoppretter fuktbalansen umiddelbart. Ansiktsbehandling utføres i en cocktail av botaniske ekstrakter og vitaminer som virker svært beroligende, kjølende og lindrende på irritert og sensitiv hud.

 

ZO skin brightening treatment

«The ultimate red carpet treatment» er en luksuriøs behandling som kombinerer hudfornyende AHA-syrer, pigmenthemmere, vitaminer og flere stimulerende ingredienser for å mykgjøre huden umiddelbart, jevne hudtonen, virke oppstrammende og få huden til å gløde! Ansitksmassasjen øker sirkulasjonen og bedrer opptak av spesialmasken og serumer som påføres etterpå, samtidig som den virker avstressende i en travel hverdag.

 

ZO blemish & oil control

Perfekt for deg som opplever å bli blank i huden utover dagen eller som har tilstoppede porer og kviser. En svært effektiv dyprens hvor opphopningen av døde hudceller ekfolieres bort og en spesialmaske absorberer og bekjemper talg og kviser. I tillegg utføres ansiktsmassasje som virker svært beroligende, kjølende og lindrende på irritert, sensitiv hud og kviser. Huden blir renere og klarere, samtidig som huden stimuleres og aktiveres.

 

ZO clear up

Effektivisering av den klassiske dyprensen. Ekstra eksfoliering og aktiverende serumer i tillegg til utrensning vil øke cellefornyelsen, virke hudforyngende og gi en myk, glødende hud. Kraftige antioksidanter og anti-inflammatoriske ingredienser bidrar til å beskytte huden din mot fremtidige skader.

 

ZO hydra fill up

SOS- behandling for en dehydrert, tørr og sensitiv hud. Fuktbalansen gjenopprettes umiddelbart og beroligende, lindrende og kjølende ingredienser gjør huden myk og fuktig.

 

ZO bright up

«Cinderella treatment» for en som trenger en umiddelbar oppfriskende hudbehandling for kvelden. Eksfoliering og spesialmaske fjerner døde hudceller, virker fuktgivende og gir huden ny glød.

Hjemmepeelinger - ZO Signature Peel

ZO Signature Peel kan gjennomføres hjemme ved bruk av Advanced Radical Night Repair, som inneholder 1% retinol og jobber effektivt på fine linjer, slapp hud og ujevn hudtone. Retinol bidrar til å gjenoppbygge hudens kollagen og anses som en av de mest effektive ingredienser for anti-aging. Resultatet blir en fastere, klarere og sunnere hud. Advanced Radical Night Repair anvendes kun som en del av et ZO Skin Health hudprogram ved konsultasjon hos en autorisert behandler.

   

ZO Signature Peel gir:

Overfladisk eksfoliering, fremmer cellefornyelse og stimulerer dypere celleaktivitet for en fastere og jevnere hud.

Forbedrer hudens struktur og minsker porer.

Reduserer og korrigerer unormale overflatepigmenteringer og solskader.

Forbedrer hudens evne til å reparere og fornye seg selv.

Styrker huden og reduserer sensitivitet.

   

ZO Signature Peel har god toleranse uten nedetid og kan gjennomføres som 3-5 dagers kur hjemme. Peelen kommer i 3 forskjellige styrker som tilpasses individuelt. Kuren kan gjentas hver 5 uke til ønsket resultat er oppnådd


Forventede reaksjoner:

Rødhet og tørrhet. Kløe og svie er normale reaksjoner .   

Hovenhet kan forekomme.

Huden eksfolierer på dag 3, 4 og 5.

 

Bruk et ZO hydration & calming produkt ved behov opptil 5 ganger om dagen for å redusere reaksjoner.

 

Vær forsiktig med å bruke produktet rundt øyne.  

 

Kontraindikasjoner:

ZO Signature Peel skal ikke brukes av følgende pasienter:

Gravide og ammende.  

De med aktive sykdommer, infeksjoner eller hudforbrenning.    

De med forkjølelsessår.   

Pasienter på akne medisin som f. eks Isotretionin.

Hjemmepeelinger - Invisapeel

Invisapeel fra ZO Medical gir en intens overflate-eksfoliering.

Denne formuleringen anvender en enzymatisk prosess for å fornye epidermis. Invisapeel etterlater huden merkbart mykere, fastere og klarere.

Sikrer økt eksfoliering uten fremtredende flassing

Spesialiserte enzymer og glykolsyre akselererer reduksjonen av misfarget, grov og tørr hud

Huden klargjøres for å ta imot hensiktsmessige ingredienser fra andre ZO produkter.

 

Ønsker du å komme i gang med medisinsk hudpleieprogram eller medisinske peelinger, ta gjerne kontakt for timebestilling.

Please reload

Åpningstider:

Mandag-Fredag: 9-16:30

Lørdags- og kveldsåpent etter avtale

67 430 930

Bankveien 1, 1383 Asker

Samme bygg som DNB

Inngang A

© 2015-2020 A-Medi | Org.nr. 916 269 331

  • Facebook - Grey Circle
  • Instagram - Grey Circle