ZO Medical 3-Step Peel

ZO Medical 3-Step Peel er en innovativ klinikk-peel etterfulgt av en hjemmebehandling for å gi et mer langvarig resultat. Det er en svært effektiv, dobbeltvirkende peel utviklet for å fornye epidermis og stimulere dermis. Peelen består av en blanding av eksfolianter, 6% retinol og flerfunksjonelle ingredienser som gir signifikant forbedring av hudens helse og behandler flere tegn til aldring. 3-Step Peel fremmer barriere funksjonen  og forbedrer hudens evne til å reparere og fornye seg selv, samtidig som den har antiinflamatoriske egenskaper og gir antioksidant beskyttelse.

 

Peelingen er ideell for behandling av ulike aldringstegn, melasma, solskader, fine linjer, ujevn overflate, store porer, “livløs” hud og akne. Den passer for alle hudtyper og hudfarger.

Hvem egner seg for behandling med ZO Medical 3 - Step Peel?

ZO Medical, utviklet av Zein Obagi er laget med målsetning om at alle skal kunne ha muligheten til å oppnå en sunn og ungdommelig hud, uansett alder, hudtype og hudfarge.

Behandlingen kan passe for deg dersom du ønsker å utbedre:

Akne

Melasma

Solsakder

Fine linjer

Grov tekstur

Store porer

Kontraindikasoner for 3-Step Peel:

Aktiv herpes simplex eller vorter i område som skal behandles

Skadet eller solbrent hud i område som skal behandles

Graviditet og amming

Historikk med stråleterapi i område som skal behandles

Allergi for salicylsyre

Hvordan utføres behandling med ZO 3 - step Peel?

Peelingen utføres i tre behandlingssteg.

Steg 1: I første steg av behandlingen påfører legen en salisylsyre (17 %), TCA (10 %) og melkesyre (5%). Dette er en lett og overfladisk peel som har effekt på det ytterste hudlaget.

Steg 2: I neste steg påføres en retionl krem. Det første steget av behandlingen med den overfladiske peelingen gjør nå at retinol kremen kan virke dypere i huden. Steg 2 i behandlingen stimulerer nye hudceller og økt produksjon av bindevevsproteinet kollagen som gir huden økt spenst, styrke og elastisitet.

Steg 3: Ved den siste fasen i behandlingen påføres en beskyttende krem som fjerner kjemikaliene og gjenoppretter fuktighetsbalansen i huden. Kremen inneholder også stoffer som stimulerer til økt produksjon av det vannbindende stoffet hyaluronsyre og økt produksjon av kollagen.

Hvor lang er tilhelingstiden etter ZO Medical 3 Step Peel behandling?

Resultatet er synlig kun etter bare en behandling og du har under 3-9 dager “nedetid” med litt flassing og rødhet. Det er vanlig at huden er litt rød som ved lett solforbrenning. Huden vil gjerne også føles litt tørr de første dagene. Etter noen dager kan man bruke make up som normalt. Etter dag 3-4 vil huden begynne å flasse av, og ny frisk hud vil dukke opp bak den gamle døde huden. Et område som er peelet skal ikke utsettes for soling, du må alltid bruke høy solfaktor. Det er også viktig å beskytte ansiktet med solbriller og solhatt.

For deg med dypere hudskader kan peelen utføres flere ganger som en kur, da med 8 ukers mellomrom til ønsket resultat er oppnådd.

Forberedelser i forkant av ZO 3-step Stimulation Peel

Det er et krav om at pasientens hud er forbehandlet 4-6 uker i forkant av peelen med foreskrevet ZO program for et bedre helingsprosess og resultat.

ZO Medical Controlled Depth Peel

Controlled Depth Peel er utviklet av Dr. Zein Obagi , MD og  er en avansert peel som gjenoppbygger huden i dybden. Peelen er  designet for å stramme opp og fornye huden, og behandlingen bidrar til vesentlig bedring av dypere linjer og rynker, fargeforskjeller i huden og en glattere hudstruktur.

Hvem egner seg for behandling med ZO Controlled Depth Peel?

Behandlingen kan passe for deg dersom du ønsker å utbedre:

Ujevn pigmentering, aldersflekker og melasma, både epidermalt og dermalt

Tykk og grov struktur

Akne og akne relatert postinflammatorisk hyperpigmentering

Fine linjer og rynker

Slapp hud

Arr

Kontraindikasoner for ZO Controlled Depth Peel:

Aktiv herpes simplex eller vorter i område som skal behandles

Skadet eller solbrent hud i område som skal behandles

Graviditet og amming

Historikk med stråleterapi i område som skal behandles

Hvordan utføres behandling med ZO Controlled Depth Peel?

ZO Controlled Depth Peel anvender trikloreddiksyre ( TCA ) blandet med en base som gjør det mulig for legen å tilpasse peelens dybde til din hudtilstand.  Ved behov kan en CO2 peeling utføres samtidig. I forbindelse med selve peelingprosedyren oppstår en brennende følelse i huden, noe som varer noen minutter.Du får premedikasjon med både smertestillende og beroligende medisiner i forkant av peelingen og kan derfor ikke kjøre bil samme dag.  

Hvor lang er tilhelingstiden etter ZO Controlled Depth Peel?

Etter peelingen vil du ha en turkisblå farge i ansiktet. Denne vaskes bort med vann om kvelden og morgenen etter. Fargen kan sitte i noen dager. Etter kjemisk peeling kan huden hovne opp og føles noe stiv og stram, men uten smerte. Flassing, rødhet og irritasjon er normalt i etterkant og kan vare opptil 1-2 uker.  Det tar ca. 8-10 dager før sårene etter peelingen er grodd, og du kan bruke sminke igjen. I denne perioden er det viktig at du ikke river eller drar i de løse hudflakene.

Etter en Blue Peel ser huden som regel bra ut etter 14 dager og man kan starte med kremprogrammet igjen. Du vil  ikke kunne gå på jobb de første dagene. Du får med deg hjem  en spesielt utviklet  ZO Post Procedure Kit som gjenoppbygger huden og øker reparasjonsprosessen.

Et område som er peelet skal ikke utsettes for soling, du må alltid bruke høy solfaktor. Det er også viktig å beskytte ansiktet med solbriller og solhatt.

 

For enkelte hudtilstander kan det være nødvendig med 2-3 peelinger gjentatt med 1-6 måneders mellomrom for maksimale resultater.

Forberedelser i forkant av ZO Controlled Depth Peel?

Det er et krav om at pasientens hud er forbehandlet 4-6 uker i forkant av peelen med foreskrevet ZO program for et bedre helingsprosess og resultat.

Ønsker du å komme i gang med medisinsk hudpleieprogram eller medisinske peelinger, ta gjerne kontakt for timebestilling.

Please reload

Åpningstider:

Mandag-Fredag: 9-16:30

Lørdags- og kveldsåpent etter avtale

67 430 930

Bankveien 1, 1383 Asker

Samme bygg som DNB

Inngang A

© 2015-2020 A-Medi | Org.nr. 916 269 331

  • Facebook - Grey Circle
  • Instagram - Grey Circle