Kjemisk peeling

En kjemisk peeling er en behandling hvor en kjemisk løsning påføres huden og tillates å trekke dypt ned i hudlagene. Det finnes flere typer kjemiske peelinger, basert på hvilken kjemisk løsning man benytter, og hvor dypt ned i huden man ønsker å gå.

Vi tilbyr både overfladiske og dype peel avhengig av din hudtype og dine ønsker.

Please reload

ZO Skin Health

ZO Skin Health er et konsept som forebygger aldring og hjelper deg å holde huden sunn og sterk. Fokuset er å aktivere, stimulere og ernære hudcellene, slik at de reparerer og fornyer seg selv. Ved å starte tidlig med ZO Skin Health kan man forebygge fine linjer, rynker, pigmentflekker og ujevn hudtone.

Les mer
 

ZO Medical

ZO Medical er en  kjemisk peeling utviklet av Dr. Zein Obagi, MD for behandling av solskadet hud, linjer og ujevnheter i huden, porer,  rynker og akne.

ZO Medical er utviklet til å kunne passe for alle ulike hudtyper og hudfarger.

Behandlingen kommer i to varianter,  ZO 3 - Step Peel og ZO Blue Peel.

Les mer

 

 

 

 

 

.

 

Environ

På vårt legesenter tilbyr vi et unikt peeling konsept som kalles Cool Peel fra Environ.  Dette konseptet er utarbeidet av Environs grunnlegger Dr. Des Fernandes som regnes for å være 1 av 10 beste plastikkirurger i verden. Cool Peel range inkluderer både  TCA (trikloreddiksyre)  og melkesyre peelinger, og er en trygg og effektiv måte å behandle huden på .

Les mer
 

iS Clinical

iS Clinical tilbyr en rekke luksuriøse og svært effektive behandlinger som kan tilpasses til alle hudtyper. Dette er våre mildeste peelinger.
Les mer

Please reload

Åpningstider:

Mandag-Fredag: 9-16:30

Lørdags- og kveldsåpent etter avtale

67 430 930

Bankveien 1, 1383 Asker

Samme bygg som DNB

Inngang A

© 2015-2020 A-Medi | Org.nr. 916 269 331

  • Facebook - Grey Circle
  • Instagram - Grey Circle