ZO Skin Health og ZO Medical by Dr. Zein Obagi

ZO SKIN HEALTH BY DR. OBAGI LØSNINGER FOR EN SUNNERE HUD

For mer enn 30 år siden etablerte Dr. Zein Obagi konseptet «hudhelse» og utviklet samtidig behandlinger og kremprogrammer som bidro til å skape en sunn hud. Med ZO® Skin Health har Dr. Obagi videreutviklet sitt arbeid og etablert neste generasjon av terapeutiske kremer og behandlinger.

AVANSERTE LØSNINGER FOR HUDHELSE

Dr. Obagi har i samarbeid med ZO Skin Health inc utviklet et spekter av terapeutiske behandlinger som kan anvendes uavhengig av hudtilstand, alder, kjønn og etnisitet. Basert på den nyeste teknologien innen hudbehandling – bioteknologiske komplekser, stamcelle-komponenter fra planter og flerfunksjonelle leveringssystemer – har disse produktene og protokollene blitt optimalisert for å dekke dine behov for god hudhelse.

Ønsker du å komme i gang med et hudpleieprogram? Ta gjerne kontakt for timebestilling.

Please reload

iS CLINICAL

iS CLINICAL er en eksklusiv, klinisk hudpleieserie i cosmeceutical kategorien utviklet av INNOVATIVE SKINCARE, som består av eksepsjonelle, resultatorienterte, anti-aldrings- og hudoptimaliserende formler.

Ved å utvikle og utnytte den mest avanserte forskningsteknologien, har INNOVATIVE SKINCARE-teamet bestående av leger og forskere designet og laget produkter som gir raske, sikre, langsiktige og positive resultater.

iS CLINICAL produktene er fremstilt av de reneste og beste naturlige botaniske ingredienser på markedet. Hver eneste ingrediens er klinisk testet, både med hensyn til sikkerhet og virkemåte. Kombineret med en meget avansert formuleringsteknologi er produkterne i stand til at levere uovertrufne fysiologiske forbedringer i hudens sunnhet. Det foreligger klinisk dokumentasjon på de ingredienser som brukes i iS CLINICAL produktene, samtidig med at flere av produktene er gjenstand for vitenskapelige undersøkelser på bl.a. National Institutes of Health og National Cancer Institute i USA - Det er klinisk, derav navnet - iS CLINICAL!

 

Ekspertene hos INNOVATIVE SKINCARE  overholder de høyeste etiske standarder med tanke på å videreutvikle hudpleie og deres mål om å forbedre folks livskvalitet. Alle produktene fra iS CLINICAl er paraben- og parfymefrie.

Ønsker du å komme i gang med et hudpleieprogram? Ta gjerne kontakt for timebestilling.

Please reload

Environ

Environs fokus har vært og er forskning på vitamin-A. I samtlige tilfeller av hudkreft kan det påvises en mangel på vitamin A. Derfor anbefaler Environ bruk av kremer med HØYE nok doser av Vitamin A og god solbeskyttelse. Hele denne serien har fokus på vitaminer, antioksidanter og peptider.
Våre produkter inneholder forskjellige mengder av Vitamin A, og det er derfor viktig å bruke ett «step-up» system for å unngå retinol reaksjoner.

Vitamin A beskytter først og fremst cellenes DNA, hvilket er viktig for en sunn og frisk hud. Den reparer også celleskader, øker tykkelsen på Stratum Spinosum, reduserer solskader som linjer og pigmentering. Bedrer eksem, øker kapasiteten til langerhanscellene, trigger fibroblastcellene til økt kollagen og elastin produksjon. Øker også produksjonen av GAGS som igjen bidrar til økt fuktighet i både dermis og epidermis.

Ønsker du å komme i gang med et hudpleieprogram? Ta gjerne kontakt for timebestilling.

Please reload

Åpningstider:

Mandag-Fredag: 9-16:30

Lørdags- og kveldsåpent etter avtale

67 430 930

Bankveien 1, 1383 Asker

Samme bygg som DNB

Inngang A

© 2015-2020 A-Medi | Org.nr. 916 269 331

  • Facebook - Grey Circle
  • Instagram - Grey Circle