LPG Endermologi

Vi bruker LPG toppmodellen Cellu M6 Alliance Medical Premium -  det er den nyeste og beste maskinen på markedet. Vi er en av få i Norge som har maskinen LPG Cellu M6® Alliance, som med avansert teknologi gir en flerdimensjonal og optimisert mobilisering av vev. Med denne kan vi sette presise innstillinger som gir en personlig og effektiv behandling, og som kan tilpasses til alle typer hudvev.

LPG Endermologi er verdens ledende behandling for figurforming og cellulitter. Hver dag starter 100.000 nye personer i 95 forskjellige land en endermologi-behandling, noe som skyldes de gode resultatene. I tillegg er behandlingen svært behagelig. Endermologi er en unik patentert massasjemetode som bygger på samme grunnprinsipp som bindevevsmassasje og lymfedrenasje. Massasjen utføres ved hjelp av en maskin som med et vakumsug masserer hele kroppen. Dette medfører økt blodsirkulasjon og blodtilførsel til kroppens celler, samt at stoffskiftet øker og dermed også kroppens fettforbrenning. Endermologi forbedrer lymfesirkulasjonen som fører til at avfallsstoffer, toksiner og overflødig væske føres ut av kroppen. Behandlingen former kroppen og gir synlige resultater som forbedret hudstruktur, hudoppstramming, redusering av cellulitter samt fettvevet minsker.

Hva gjør en endermologi-behandling?

Reduserer vannopphopning i kroppen via stimulering av det venøse og lymfatiske drenasjesystem.

Øker blodgjennomstrømningen.

Bedrer kroppens form og volum via fettredusering og oppstramming av huden. LPG Alliance er meget effektivt for kvinner og menn som vil redusere fettansamlinger som ikke lar seg fjerne ved fysisk trening, mosjon og diett.

Fjerner cellulitter, på grunn av virkningen den har på overhuden, underhuden og bindevevet. Endermologi er per i dag den eneste behandlingen som effektivt reduserer cellulitter og gir spenstigere hud.

Strammer opp huden, stimulerer cellefornying og fjerning av døde hudceller.

LPG er effektiv for tilstander som fibromyalgi og hjelper pasienter som har nakke / skulderplager, idrettsskader og andre smertetilstander i muskler / ledd.

Reduserer arrdannelse.

Face endermologie® stimulerer fiboblastene i hjertet av dermis (midterste hudlag) og øker produksjonen av endogent collagen, elastin og hyaluronsyre.

Våre leger kan veilede deg om LPG er nyttig nettopp for deg.

LPG er en anerkjent behandlingsmetode

Effekten er dokumentert gjennom studier ved flere universiteter og forskningsinstitusjoner. LPG Alliance Medical Premium er godkjent av FDA ( Food and Drug Administation) og anerkjent på grunn av sin dokumenterte effekt ved behandling av cellulitter. Du finner mer informasjon og medisinske studier her.

Spørsmål vedrørende LPG

Hvor ofte må en gå til behandling?

I begynnelsen går en til behandling 1-2 ganger i uken. For vedlikeholdsbehandlinger 1-2 ganger i måneden. Hyppigheten kan variere avhengig av problemstillingen.

 

 Hvor lenge varer en behandling?

En kroppsbehandling varer 30-40 min.

      

Behandles kun problemområdene?

Men fokusere naturligvis på problemområdene, men resten av kroppen behandles også for å stimulere den allmenne sirkulasjonen og lymfedreneringen.

 

Hvor lenge holder resultatet?

Dette gir varige forandringer i vevet, dersom man fortsetter med vedlikeholdsbehandlinger. Resultatene avhenger naturligvis av alder, livsstil, kosthold og hormonelle betingelser.

       

Hvordan føles behandlingen?

Behandlingen skal ikke være vond for pasienten, men kjennes behagelig. Den nye Alliance maskinen bidrar også til det ved at huden blir analysert og styrken tilpasses kundens hudkvalitet på de ulike områdene det jobbes med.

   

Hvordan føles det etter behandling?

De fleste pasienter føler seg veldig avslappet og mange får et energikick etterpå. Noen kan også føle seg trette, da det er en del prosesser som settes i gang i kroppen. Drikk mye vann i forbindelse med behandling. Ettersom lymfesystemet i kroppen blir stimulert ved endermologi, øker utskillelsen av avfallsstoffer. Det anbefales derfor å drikke minst to liter vann om dagen i behandlingsperioden.

 

Kan LPG kombineres med fettsuging?

Det er anbefalt å gjennomføre 4 LPG behandlinger 2 uker før fettsuging. Fire uker etter fettsuging anbefales 16 endermologi-behandlinger på grunn av de sirkulasjonsøkende egenskapene. Lymfesirkulasjonen økes og driver lettere ut avfallsstoffer og overflødig væske. Huden leges fortere og blir smidigere. Mange kjente plastikkirurger verden over bruker denne metoden i kombinasjon med fettsuging.

 

Er det gunstig med endermologi etter mageplastikk?

Behandling med endormologi etter bukplastikk gir også gode resultater. Den reduserer hevelser og driver ut eventuelle oppsamlinger av lymfevæske Huden leges fortere og huden får en smidigere og jevnere hudstruktur. Arret leges bedre og blir ikke så hardt fordi endemologi behandlingen bedrer og forstrekker fortettet bindevev. Gamle arr som en opplever harde og stygge kan mykes opp med endemologi og bli mindre fremtredende.

 

Er det gunstig med LPG etter ansiktsløft?

Det er en fordel å gjennomføre 4 behandlinger 2 uker før inngrepet. I etterkant av operasjonen vil lymfedrenasje reduserer hevelsene og økt blodsirkulasjon leger sårene bedre. Samtidig strammes huden opp. Det finnes forskjellige behandlingsprotokoller, og legen vil tilpasse behandlingen dine behov.

 

Kan en behandles selv om en er gravid?

Det er ingen rapporter som tilsier at det er farlig å bruke Endermologi under graviditet, men en anbefaler som ved mange andre typer behandling å ikke behandle gravide.

Please reload

Åpningstider:

Mandag-Fredag: 9-16:30

Lørdags- og kveldsåpent etter avtale

67 430 930

Bankveien 1, 1383 Asker

Samme bygg som DNB

Inngang A

© 2015-2020 A-Medi | Org.nr. 916 269 331

  • Facebook - Grey Circle
  • Instagram - Grey Circle