Hårfjerning med laser

Har du lyst til å gå i shorts uten å sjeneres av uønsket hårvekst på beina? Eller opplever du uønsket hårvekst andre steder på kroppen? Vi har løsningen!

Hvilken type laser skal man velge?

Forskjellige typer laser benyttes i dag for hårfjerning, og noen tilbyr også IPL. IPL er ikke laser og er ikke like effektiv for hårfjerning. IPL er noe billigere enn tradisjonelle laser behandlinger, men man trenger mange flere behandlinger.

Det er Alexandrite laser som er gullstandard for permanent hårreduksjon. Forskningen har vist at Diode lasere er nesten like effektive som Alexandrite, men forårsaker flere komplikasjoner. Det er internasjonal enighet om at for permanent hårreduksjon er  Alexandrite  å foretrekke fremfor andre lasere.

Vår nye og moderne laser er den mest effektive på markedet. Vi kan både tilby hårfjerning med Alexandrite laser for deg med lys hud og kombinere Alexandrite med Nd:YAG laser for deg som har mørk hud.  Spesielt utviklet hudkjøling sørger for en bedre opplevelse og maksimal komfort.

Hva kan behandles?

Alle områder med uønsket hårvekst kan behandles med laser.

Hårene fjernes ved at laserstrålen varmer opp fargepigmentet i håret og dermed ødelegger hårroten. Hårfjerning med laser egner seg for å fjerne brune eller sorte hår. Per dags dato finnes det ingen laser som fjerner lyse eller grå hår.

For første gang er det mulig å fjerne håret permanent også på mørk hud. Dette er mulig takket være den unike teknologien som kombinerer Alexandrite og Nd: YAG lasere. Det beste av to verdener er kombinert i en og samme laser, noe som gir en effektiv, trygg og skånsom hårfjerning både på lys og mørk hud. Før behandlingen starter, vil legen avgjøre hvilken behandling som passer best for deg ut i fra din hud- og hårtype.

Råd før behandling

Vi anbefaler at man barberer det området som skal behandles 1 dag før behandlingen.

Man bør ikke nappe, vokse eller epilere 4 uker før behandlingen.

De siste  dagene før behandlingen anbefaler vi at du unngår å bruke kremer som irriterer huden, for eksempel peeling eller kremer mot akne.

Det er viktig å unngå sol/solarium på området 4 uker før og 4 uker etter behandlingen. Man skal heller ikke bruke selvbruning en uke før behandling.

Antall behandlinger

Alle hår har en livssyklus som består av en vekstfase, en hvilefase og en avstøtningsfase. Kun hår i vekstfasen inneholder nok pigment i roten til å bli varig fjernet av hårfjerningslaseren. Man må derfor gjennomføre flere behandlinger for permanent hårreduksjon. De fleste trenger ca. 6 behandlinger med 4-8 ukers mellomrom.

Råd etter behandling

Området som behandles kan smøres med Environ Body Oil i dagene etter behandlingen om ønskelig. Oljen virker lindrende og gir en fløyelsmyk babyhud. Hvis du har fjernet hår i ansiktet, foreslår vi at du bruker Environ Antioxidant Gel i etterkant. Etter en laserbehandling i bikinilinjen eller armhuler, anbefaler vi at du smører med Bacimycin salve i et par dager. Bacimycin får du kjøpt reseptfritt på apoteket.

Håret som vokser ut etter behandlingen skal ikke vokses eller nappes, men kan barberes. Hvis du sliter med nupper og sår hud etter barbering, anbefaler vi å bruke Environ Shaving Oil. Denne inneholder tea tree som har en antiseptisk og helende effekt.

All form for laserbehandling kan i sjeldne tilfeller gi en lettere brenning av huden. Dette kan føre til økt pigmentering eller avpigmentering av huden. Du bør derfor bruke solfaktor 30-50 hver dag den første tiden etter behandling.

Pris

Detaljert prisliste finner du her.

Til våre trofaste kunder tilbyr vi  følgende rabatter: Den 6. behandling er gratis. 

Rabatten gjelder kun for det aktuelle området som behandles og kun på behandlinger som utføres hos oss. Kan ikke kombineres med andre tilbud.

Ta gjerne kontakt for timebestilling.

Please reload

Åpningstider:

Mandag-Fredag: 9-16:30

Lørdags- og kveldsåpent etter avtale

67 430 930

Bankveien 1, 1383 Asker

Samme bygg som DNB

Inngang A

© 2015-2020 A-Medi | Org.nr. 916 269 331

  • Facebook - Grey Circle
  • Instagram - Grey Circle