top of page

ZO 3-Step Peel

ZO Medical 3-Step Peel er en innovativ klinikk-peel etterfulgt av en hjemmebehandling for å gi et mer langvarig resultat. Det er en svært effektiv, dobbeltvirkende peel utviklet for å fornye epidermis og stimulere dermis. Peelen består av en blanding av eksfolianter, 6% retinol og flerfunksjonelle ingredienser som gir signifikant forbedring av hudens helse og behandler flere tegn til aldring. 3-Step Peel fremmer barrierefunksjonen  og forbedrer hudens evne til å reparere og fornye seg selv, samtidig som den har anti-inflammatoriske egenskaper og gir antioksidant beskyttelse.

 

Peelingen er ideell for behandling av ulike aldringstegn, melasma, solskader, fine linjer, ujevn overflate, store porer, “livløs” hud og akne. Den passer for alle hudtyper og hudfarger.



Hvem egner seg for behandling med ZO Medical 3 - Step Peel?


ZO Medical 3 Step Peel, utviklet av Dr. Zein Obagi, er laget med målsetning om at alle skal kunne ha muligheten til å oppnå en sunn og ungdommelig hud, uansett alder, hudtype og hudfarge.


Behandlingen kan passe for deg dersom du ønsker å utbedre:

  • Akne

  • Melasma

  • Solskader

  • Fine linjer

  • Grov tekstur

  • Store porer



Hvordan utføres behandling med ZO 3 - Step Peel?


Peelingen utføres i tre behandlingssteg.


Steg 1: I første steg av behandlingen påføres en peel som består av 17% salisylsyre, 10% TCA og 5% melkesyre. Dette er en lett og overfladisk peel som har effekt på det ytterste hudlaget.


Steg 2: I neste steg påføres en retinol krem. Det første steget av behandlingen med den overfladiske peelingen gjør nå at retinol kremen kan virke dypere i huden. Steg 2 i behandlingen stimulerer nye hudceller og økt produksjon av bindevevsproteinet kollagen som gir huden økt spenst, styrke og elastisitet.


Steg 3: Ved den siste fasen i behandlingen påføres en beskyttende krem som nøytraliserer peelen og gjenoppretter fuktighetsbalansen i huden. Kremen inneholder også stoffer som stimulerer til økt produksjon av det vannbindende stoffet hyaluronsyre samt økt produksjon av kollagen.



Hvor lang er tilhelingstiden etter ZO 3- Step Peel?


Tilhelingstiden etter ZO 3-Step Peel er relativt kort og du har under 3-9 dager “nedetid” med litt flassing og rødhet. Det er vanlig at huden er litt rød som ved lett solforbrenning. Huden vil gjerne også føles litt tørr de første dagene. Etter noen dager kan man bruke make up som normalt. Etter dag 3-4 vil huden begynne å flasse av, og ny frisk hud vil dukke opp bak den gamle døde huden. Et område som er peelet skal ikke utsettes for soling, du må alltid bruke høy solfaktor. Det er også viktig å beskytte ansiktet med solbriller og solhatt.



Hvor mange behandlinger er nødvendig?


Resultatet er synlig etter bare en behandling.  For deg med dypere hudskader kan peelen utføres flere ganger som en kur, da med 8 ukers mellomrom til ønsket resultat er oppnådd.



Forberedelser i forkant av ZO 3-Step Peel


Det er et krav om at pasientens hud er forbehandlet 4-6 uker i forkant av peelen med foreskrevet ZO program for et bedre helingsprosess og resultat.



Kontraindikasjoner for 3-Step Peel:


Aktiv herpes simplex eller vorter i område som skal behandles

Skadet eller solbrent hud i område som skal behandles

Graviditet og amming

Historikk med stråleterapi i område som skal behandles

Allergi for salicylsyre


Hvor mye koster en ZO 3-Step Peel?

En detaljert prisliste finner du her.


Hvem utfører behandlingen?

Zanna Tarvida
Kosmetolog og injeksjonsspesialist

Zanna er vår “Peel-Dronning” og har lang erfaring med medisinske peelinger.

Zanna Tarvida
Kosmetolog og injeksjonsspesialist

Maryam Malayeri
Kosmetisk dermatologisk sykepleier

Maryam er hjelper deg gjennom hele behandlingsforløpet, både i forkant og i etterkant av ZO 3-Step Peel.

Maryam Malayeri
Kosmetisk dermatologisk sykepleier

Dina Grinde
Kosmetisk lege, PhD

Dina Dr.Grinde lider selv av melasma og er opptatt av en helhetlig tilnærming ved behandling av denne tilstanden.

Dina Grinde
Kosmetisk lege, PhD

bottom of page