top of page

PRX-T33

Skulle du ønske at det fantes en hudforbedrende behandling som både gir fantastiske resultater på kort tid og som ikke har “nedetid”? Da kan PRX-T33 være en god behandling for deg!


PRX-T33  den nye generasjonens bio-revitaliserende TCA-peel som bygger opp huden innenfra og ut, revitaliserer, jevner ut hudtonen og stimulerer kollagenproduksjon. Behandlingen gir også økt glød. Siden behandlingen gir ingen frosting og heller ikke gjør huden lyssensitiv, kan PRX-T33 utføres hele året på alle hudtyper og hudfarger.Hva er PRX-T33? 


PRX-T33 er en nålefri behandlingen og er klassifisert som neste generasjon av anti-aldring. Behandling inneholder  blant annet 33% TCA ( trikloreddiksyre), men er mildere enn tradisjonell kjemisk peel med TCA og passer for alle hudtyper og alle aldre. Det som er unikt er at produktet ikke forårsaker “frosting”, slik TCA vanligvis gjør, og at behandlingen kan brukes i alle årstider uten risiko for lysfølsomhet. Behandlingen er også nesten smertefri og forårsaker minimal flassing. 


Årsaken til dette er den unike patenterte formuleringen, som består av en kombinasjon av TCA, hydrogenperoksid og kojic syre. De aktive ingrediensene samhandler med huden på cellenivå og bidrar til cellefornyelse, stimulerer kolagenproduksjon og gir en hudforbedring. PRX-T33 er klassifisert som medisinsk utstyr og er CE-merket med en internasjonalt patent. 


PRX-T33 kan brukes till både ansikt og kropp for å motvirke og redusere: 

 • Rynker og linjer 

 • Pigmentering og solflekker 

 • Tørr hud 

 • Tapt elastisitet i huden 

 • Ujevn hudtoner 

 • Arrdannelse og strekkmerker

 • Aldrende hud på hals, dekolletage og hender, som ellers er vanskelig å behandle. 


PRX-T33 gir fantastiske resultater, både gjennom behandling alene eller i kombinasjon med andre behandlinger som Dermapen, Prophilo og Radiesse. Behandlingen kan selvfølgelig også kombineres med andre injeksjonsbehandlinger, laser, mesoterapi, trådløft og PRP. PRX gjøres da vanligvis før de andre behandlingene.Hvordan fungerer behandlingen?


PRX-T33 er en biologisk hudforyngende behandling som består av 33% TCA-syre , 3% hydrogenperoksid og kojic syre som jobber i synergi  på cellenivå og bidrar til cellefornyelse og stimulerer hudens egne reparasjonsmekanismer, noe som forbedrer huden både direkte og på lang sikt. 


Hydrogenperoksid har en sterk anstiseptisk effekt samtidig som den har til oppgave å beskytte den ytre delen av huden og hjelpe med å transportere TCA-syren ned til de dypere hudlagene der syren stimulerer og “gjenoppliver” hudvevet. TCA stimulerer fibroblaster til økt kollagenproduksjonen i huden, øker hudens elastisitet og har i tillegg en betennelsesdempende effekt. Kojic syre beroliger huden, behandler hyperpigmentering og redusere betennelse. Hvordan foregår en PRX-T33 behandling?


I forkant av behandlingen gjennomgår du en konsultasjon hvor behandleren vil foreta en vurdering om PRX-T33 er den rette behandlingen for deg, gi deg informasjon og besvare dine spørsmål. Dersom du ønsker dette, kan første behandlingen gjennomføres konsultasjons dagen.


Din behandler vil da rense bort sminken din  og deretter rengjøre huden med en “pre-treatment” rens som er spesielt utviklet for PRX-T33. Denne rensen  forbedrer penetreringen av peelingen og etterlater huden ren, men ikke tørr, samtidig som den stabiliserer hudens pH verdi. Deretter påføres flere lag med PRX-T33. Peelingen masseres inn i huden med et bestemt trykk i lymferetningen for å optimalisere effekten av de aktive ingrediensene og for å nå de dype lagene i huden. Etter at siste laget er påført, skal PRXT-33 virke i ca 3 minutter. Under behandlingen kan du oppleve en lett kriblende, brennende følelse, dette er imidlertid moderat og avtar raskt. Peelingen nøytraliseres så med vann og behandlingen avsluttes med en beroligende og fuktighetsgivende krem.Hvor mange behandlinger er nødvendig?


Antall behandlinger varierer avhengig av hudtype, området som behandles og dine ønsker med behandlingen. Flere pasienter blir fornøyde med en behandling, mens mange velger å ta en kur for å oppnå et langsiktig og varig resultat.


Siden resultatene av PRX-T33 behandlingen utvikles gradvis, anbefales det å gjennomføre en kur på 3-5 ganger med 1 ukes mellomrom. Resultatet varer i opptil 6 måneder etter en behandling, men det anbefales at du får en behandling annenhver måned for å opprettholde resultatet.Forberedelser


Behandling med PRX-T33 trenger ingen spesielle forberedelser og kan utføres i lunsjpausen, om man vil. Siden PRX-T33 skiller seg fra klassisk TCA-behandling ved at den ikke forårsaker lyssensitivitet,  kan den brukes hele året. 


For best resultat anbefaler vi følgende:


 • Dersom du bruker hudpleieprodukter som inneholder aktive ingerdienser som for eksempel retinol, hydroquninon eller syrer (f.eks AHA) OG dersom disse produktene forårsaker hudirritasjon, må du avslutte bruken 15 dager før PRX-T33 behandling. Bruken kan gjennopptas så fort du er ferdig med kuren. Dersom du tåler produktene og disse ikke forårsaker hudirritasjon, kan du utføre PRX-T33 behandling uten å ta pause fra dine hudpleieprodukter.

 • Pasinter som fjerner uønsket hårvekst i ansiktet med enten laser eller voks, bør vente til huden er tilhellet

 • For menn: Skjegget må barberes dagen før dersom du ønsker å få behandling i området med skjeggvekst.Tiden etter behandling


Den store fordelene med PRX-T33 behandlingen er at den hverken “peeler” eller flasser. Siden behandlingen normalt har ingen nedetid og det er lov å begynne å bruke sminke samme dag, kan de fleste fortsette med sine vanlige aktiviteter  etter behandlingen. Enkelte pasinter kan kan reagere kraftigere, men dette er sjeldent. I så fall vil lett flassing oppstå på dag 3-4.


For best resultat anbefaler vi følgende:


 • Selv om PRX-T33 ikke forårsaker lyssensitivitet og kan brukes hele året, også om sommeren, må du bruke solfaktor med SPF30 eller 50 i etterkant av behandlingen.

 • Unngå varme bad og badstue i noen dager i etterkant av behandlingen.

 • Etter behandlingen er huden fortsatt i en aktiv tilstand. For å opprettholde denne tilstanden, samt få mest mulig ut av behandlingen, må hudens pH-verdi holdes lav og hudbarrieren må opprettholdes. Det er derfor viktig å bruke den tilhørende hudpleieserien, for ikke å påvirke resultatet negativt. Etterbehandling består av WiQo dag/nattkrem og serum.  WiQo dag-/nattkrem: Brukt morgen, kveld og etter behov. Denne kremen styrker hudbarrieren og har en fuktighetsgivende og kollagenstimulerende effekt. 

 • WiQo Fluido Levigante serum: Brukes om natten og skal påføres 30 minutter før WiQo dag- / nattkrem (unngå følsomme områder). Serumet bidrar blant annet til hudens cellefornyelse.Forsiktighetsregler


PRX-T33 blir ansett som en trygg behandling og komplikasjoner er sjeldne.  Det er allikevel slik at alle medisinske behandlinger, inkludert kosmetiske behandlinger, kan potensielt gi bivirkninger. 


Dersom du har brukt tabletter med isotretinoin, eller fikk utført kraftige laserbehandlinger eller peelinger, må det gå 6 måneder fra behandlingen ble avsluttet til du kan begynne med PRX-T33.


Tryggheten ved behandling i svangerskap eller under amming er ikke klarlagt, og man skal derfor ikke ta behandling under svangerskap eller amming.


Det er 18 års aldersgrense. Hvor mye koster PRX-T33 behandling?


En detaljert prisliste finner du her.


Teksten er utarbeidet av Dr.Grinde, MD, PhD © 


Hvem utfører behandlingen?

Zanna Tarvida
Kosmetolog og injeksjonsspesialist

Zanna er vår “Peel Dronning” og har dessidert lengst erfaring med alle typer peelinger. Hun er også veldig flink til å kombinere behandlinger for en optimal resultat.

Zanna Tarvida
Kosmetolog og injeksjonsspesialist

Maryam Malayeri
Kosmetisk dermatologisk sykepleier

Maryam elsker å jobbe med PRXT-33 og får til fantastiske resultater.

Maryam Malayeri
Kosmetisk dermatologisk sykepleier

AlessiaTonti
Kosmetisk dermatologisk sykepleier

Alessia har lang erfaring og kompetanse med PRXT-33 peel, og kan tilpasse behandlingen til din hudtype og behov. Ved å ta PRXT-33 peel hos Alessia, vil du få et trygt, effektivt og skånsomt resultat som gir deg en friskere og glattere hud.

AlessiaTonti
Kosmetisk dermatologisk sykepleier

Dina Grinde
Kosmetisk lege, PhD

Dr.Grinde er flink til å kombinere PRX-T33 med kremprogram.

Dina Grinde
Kosmetisk lege, PhD

Dr.Miray Al-Mustafa
Hudlege

Som hudlege er Dr.Miray opptatt av hudhelse og hudkvalitet.

Dr.Miray Al-Mustafa
Hudlege
bottom of page