top of page

Profhilo

Profhilo er verken en filler eller en skinbooster, men et bioremodellerende produkt. Bioremodelling er et innovativt anti-aldrings konsept som motvirker hudens slapphet.


Profhilo er en injiserbar anti-aging behandling laget av hyaluronsyre som naturlig finnes i huden. Passer utmerket for hud som har mistet sin elastisitet og fasthet med alderen. En spesialutviklet injeksjonsteknikk reduserer smerten og antall økter som kreves. En perfekt lunsjbehandling.


Profhilo er er et italiensk produsert produkt med meget god kvalitet og høy sikkerhet og  er kåret til beste injiserbare produkt på AMEC & AESTHETICS AWARDS 2016.Hva er Profhilo?


Profhilo er en injiserbar anti-agingbehandling laget av hyaluronsyre. Produktet er spesielt utviklet for å å styrke og fukte huden, stramme opp og motvirke  slapphet.


Profhilo er beregnet for bruk på hud som har mister sin elastisitet og fasthet med alderen og passer perfekt for de som ønsker en anti-aldringseffekt ved at huden strammes opp og hudkvaliteten forbedres. Alle som har tegn på aldrende hud kan dra nytte av Profhilo behandling.


Profhilo kan brukes på ansikt, nakke, decolletage, armer, hender og knær, eller andre deler av kroppen hvor huden viser synlige tegn på aldring.


Profhilo skiller seg fra vanlige hyaluronsyre fillere og skinboostere på mange måter takket være strukturen som gjør at produktet kan spre seg over et stort område for å øke fukten og stramme opp huden.


Etter en gjennomgått kur ser man en forbedring i hudtonen og fukten, samt økt fasthet og minimering av linjer.Hvordan fungerer behandlingen?


Hyaluronsyre er et sukkermolekyl som er  en viktig bestanddel av bindevevet. Det forekommer naturlig i kroppen vår, blant annet i hud og ledd,  og har stor evne til å binde vann. I huden er hyaluronsyrens rolle å beholde fuktighet og hjelpe med kollagen- og elastinproduksjon. Med alderen avtar imidlertid produksjon av hyaluronsyre og huden kan oppleves som dehydrert, få linjer og rynker. 


Profhilo inneholder en høy konsentrasjonene av stabilisert hyaluronsyre. Fordi hyaluronsyre i Profhilo er termisk og ikke kjemisk bundet, fungerer det som en fantastisk hydrator (fuktighetskrem),  ikke som et fyllstoff. Det injiseres like under overflaten av huden der produktet sprer seg raskt og integrerer seg i vevet. Dette tilfører fuktighet til huden umiddelbart.  Produktet forblir i huden i omtrent 28 dager. Gjennom langsom frigjøring av hyaluronsyre i løpet av denne tiden aktiveres produksjon av fire forskjellige typer kollagen og elastin. Dette gir huden et jevnere, glattere og fastere utseende. Etter 4 uker etter første behandling bør man gjøre en oppfølgingsbehandling for å oppnå best mulig resultat.


Takket være gelkonsistensen fordeles Profhilo jevnt, uten å danne klumper. Dette betyr at den kan brukes i områder som er vanskelige å behandle med tradisjonelle fyllstoffer, for eksempel nakke.


 

Hvordan foregår en Profhilo behandling?


I forkant av behandlingen gjennomgår du en konsultasjon hvor behandleren vil foreta en vurdering om Profhilo er den rette behandlingen for deg, gi deg informasjon og besvare dine spørsmål. Dersom du ønsker dette, kan første behandlingen gjennomføres konsultasjons dagen.


Din behandler vil da rense bort sminken din (du kan beholde sminken på øynene) og desinfisere ansiktet ditt. Selve injeksjonsbehandlingen gjennomføres med den såkalte BAP-teknikken, en standardisert teknikk utviklet for Profhilo som har til formål å maksimere diffusjonen av produktet. Teknikken innebærer at det settes 5 injeksjoner på 0,2 ml på hver side, totalt 10 injeksjoner per området som behandles. Hvor mange behandlinger er nødvendig?


Et komplett behandlingsforløp består av to økter  med en måned i mellom. Full effekt forventes etter 2-3 måneder.


For å opprettholde effekten anbefales det å ta en vedlikeholdsbehandling hver 4.-6. måned. Forberedelser


Injeksjoner med Profhilo trenger ingen spesielle forberedelser og kan utføres i lunsjpausen, om man vil. På generell grunnlag anbefaler vi å unngå tannlegebehandliner, inkludert rens, en uke før injeksjonen.

Som ved alle injeksjonsbehandlinger er det mulig, dog uvanlig, å få blåmerker. Blodfortynnende, betennelsesdempende medisiner, enkelte naturmidler og alkohol kan øke sjansen for dette. Vi anbefaler derfor at du ikke tar vitamin E, ginkgo biloba, ginseng, Johannesurt, omega 3 / fiskeolje tilskudd  en uke før planlagt behandling. Selv om blodfortynnende og betennelsesdempende medisiner har en blodfortynnende effekt og øker risiko for blåmerker, skal du ikke stoppe å ta dine medisiner på grunn av en kosmetisk behandling. Unngå å drikke alkohol dagen før. Tiden etter behandling


Rett etter behandling vil injeksjonsstedet bli noe rødt og hovent. Dette er helt normalt. For at du skal kunne gjenoppta dine sosiale aktiviteter med en gang kan vi dekke over injeksjonsstedet med medisinsk sminke. Du skal ikke bruke egen sminke over.


For å oppnå best mulig resultat anbefaler vi at du:

  • Ikke bruker sminke i 12 timer etter behandlingen.

  • De første 72 timene etter behandling bør du unngå å drikke alkohol og trening. Vi anbefaler heller ikke å ta fly.

  • De første 15 dagene etter injeksjonen anbefales det å unngå tannlegebehandlinger, inkludert rens, kosmetiske behandlinger og ekstreme temperaturer, som for eksempel badstue.
Forsiktighetsregler


Profhilo blir ansett som en trygg behandling og komplikasjoner er sjeldne.  Det er allikevel slik at alle medisinske behandlinger, inkludert kosmetiske behandlinger, kan potensielt gi bivirkninger. I dette tilfelle kan det dreie seg om: betennelsesreaksjoner, små knuter, misfarging, nekrose, granulomer og overfølsomhet.  Det er derfor viktig at prosedyren utføres av autorisert helsepersonell som har erfaring med behandlingen. 


Tryggheten ved behandling i svangerskap eller under amming er ikke klarlagt, og man skal derfor ikke ta behandling under svangerskap eller amming.


Det er 18 års aldersgrense. Hvor mye koster en behandling med Profhilo?


Fullstendig prisliste finner du her.


Teksten er utarbeidet av: Dr.Grinde, MD, PhD


Hvem utfører behandlingen?

Dina Grinde
Kosmetisk lege, PhD

Dr.Grinde er lett på hånden har har en formell kompetanse på Profhilo behandlinger fra IBSA Nordic.

Dina Grinde
Kosmetisk lege, PhD

Maryam Malayeri
Kosmetisk dermatologisk sykepleier

Maryam er opptatt av naturlige resultater, og derfor elsker hun å utføre Profhilo behandlinger.

Maryam Malayeri
Kosmetisk dermatologisk sykepleier

AlessiaTonti
Kosmetisk dermatologisk sykepleier

Alessia er en erfaren og sertifisert Profilo behandler som tilbyr skreddersydde løsninger for hver pasient.

AlessiaTonti
Kosmetisk dermatologisk sykepleier

Zanna Tarvida
Kosmetolog og injeksjonsspesialist

Zanna har lang erfaring med Profhilo og tilbyr behandlinger av både ansikt og kropp.

Zanna Tarvida
Kosmetolog og injeksjonsspesialist

Dr.Miray Al-Mustafa
Hudlege

Som hudlege er Dr.Miray opptatt av hudkvalitet og hudhelse.

Dr.Miray Al-Mustafa
Hudlege
bottom of page