top of page

Hudpleie

ZO Skin Health er et konsept som forebygger aldring og hjelper deg å holde huden sunn og sterk. Fokuset er å aktivere, stimulere og ernære hudcellene, slik at de reparerer og fornyer seg selv. Ved å starte tidlig med Zo Skin Health kan man forebygge fine linjer, rynker, pigmentflekker og ujevn hudtone.


iS Clinical tilbyr en rekke luksuriøse og svært effektive behandlinger som kan tilpasses til alle hudtyper.ZO Stimulation Peel


Dette er en stimulerende behandling som kombinerer tre effektive syrer med aktive ingredienser for å øke cellefornyelsen og bekjempe linjer og rynker. Huden blir myk, jevn og får umiddelbart fantastisk glød. Perfekt som lunsj- og partypeel og anbefales i kur for langvarig og bedre resultat.


 

ZO Ultra Hydration Treatment


Dette er en stimulerende og fuktgivende hudbehandling som forebygger fine linjer og rynker, jevner hudtonen og gjenoppretter fuktbalansen umiddelbart. Ansiktsbehandling utføres i en cocktail av botaniske ekstrakter og vitaminer som virker svært beroligende, kjølende og lindrende på irritert og sensitiv hud.


 

ZO Skin Brightening Treatment


«The ultimate red carpet treatment» er en luksuriøs behandling som kombinerer hudfornyende AHA-syrer, pigmenthemmere, vitaminer og flere stimulerende ingredienser for å mykgjøre huden umiddelbart, jevne hudtonen, virke oppstrammende og få huden til å gløde! Ansitksmassasjen øker sirkulasjonen og bedrer opptak av spesialmasken og serumer som påføres etterpå, samtidig som den virker avstressende i en travel hverdag.


 

ZO Blemish & Oil Control


Perfekt for deg som opplever å bli blank i huden utover dagen eller som har tilstoppede porer og kviser. En svært effektiv dyprens hvor opphopningen av døde hudceller eksfolieres bort, og en spesialmaske absorberer og bekjemper talg og kviser. I tillegg utføres ansiktsmassasje som virker svært beroligende, kjølende og lindrende på irritert, sensitiv hud og kviser. Huden blir renere og klarere, samtidig som huden stimuleres og aktiveres.


 

ZO Clear Up


Effektivisering av den klassiske dyprensen. Ekstra eksfoliering og aktiverende serumer i tillegg til utrensning vil øke cellefornyelsen, virke hudforyngende og gi en myk, glødende hud. Kraftige antioksidanter og anti-inflammatoriske ingredienser bidrar til å beskytte huden din mot fremtidige skader.


 

ZO Hydra Fill Up


SOS- behandling for en dehydrert, tørr og sensitiv hud. Fuktbalansen gjenopprettes umiddelbart og beroligende, lindrende og kjølende ingredienser gjør huden myk og fuktig.


 

ZO Bright Up


«Cinderella treatment» for en som trenger en umiddelbar oppfriskende hudbehandling for kvelden. Eksfoliering og spesialmaske fjerner døde hudceller, virker fuktgivende og gir huden ny glød.iS Clinical


Fire&Ice


Den intensive, kliniske ansiktsbehandlingen er utformet for raskt og trygt å fornye hudoverflaten, redusere fine linjer og rynker, glatte ut, bløtgjøre og for å bidra til cellefornyelse. Grunnsteinen i denne behandlingen er kombinasjonen av to terapeutiske masker. Den ekstremt kraftige Intensive resurfacing masque klinisk formulert med: sukkerrørekstrakt, sitronsyre, epleekstrakt, retinol, vitamin B3 og potente antioksidanter. Den andre masken er en Rejuvenating masque, en beroligende og fuktighetsgivende maske formulert med hyaluronsyre, aloe vera, ekstrakt av grønn te, lakrisekstrakt, druekjerneekstrakt og rosmarinekstrakt. I tillegg brukes det en unik kombinasjon av serum og kremer til denne fantastiske ansiktsbehandlingen. 


Behandlingen er spesifikk for acne og minimere porer, gjenoppbygge trett og skadet hud, hyperpigmentering, reduksjon av fine linjer, og for å få en glattere overflate av huden.


Fire & Ice er en red carpet treatment. Vi anbefaler  en behandling enten samme dag eller en uke før den spesielle anledningen.


Ved spesifikke hudproblemer anbefales kur med 6 behandlinger. For hudfornyelse anbefales kur med 3 behandlinger.Exfoliating Clear Skin Facial


Virker både dyprengjørende, eksfolierende, sirkulasjonsøkende, lindrende, lysnende og fuktighetsgivende. Er utformet for mild eksfoliering av huden med scrub, samtidig som den lindrer og fukter huden. Behandlingen er ekstra god for fet hud eller annen problematisk hud. Ved hjelp av Tri active masque som polerer og minimerer porer , etterfulgt av Clarifying mud masque som forbedrer mikrosirkulasjonen og til slutt Rejuvenating masque som beroliger og fukter, etterlates huden vakker og ren. 


Behandlingen egner seg spesielt for fet, uren og annen problematisk hud.Foaming Enzyme Treatment


Foaming Enzyme Treatment er en oppfriskende, fuktighetsgivende og mykgjørende behandling for alle hudtyper. En deilig og lett, men effektiv eksfoliering med et aktivt skumenzym fra bl.a papaya og ananas. Mentol i masken gir en oppfriskende og rengjørende effekt. Huden får en frisk og sunn glød. Perfekt for både ansikt, hals, décolleté og hender. Zannas signaturbehandling


Signaturbehandling er en kombinasjonsbehandling utarbeidet av vår kosmetolog Zanna Tarvida og innebærer det beste innen hudpleie.  Behandlingen tilpasses hver enkel hudtype og alle komponentene i behandlingen vil booste og revitalisere huden. I signatur behandlingen inngår: rens; eksfoliering med et aktivt skumenzym, som virker både fuktighetsgivende og oppfriskende; ultrasonic peling som dyprenser huden på en skånsom måte; innslusing av serum ved hjelp av ionzyme maskin og en avslappende ansiktsmassasje. Behandlingen avsluttes med en gullmaske som inneholder 24 karat gullstøv og  legges over både øyne og lepper – noe som 

for mange kjennes uvant, men som fremmer dyp avslapning. Masken revitaliserer huden og gir glød.

En fantastisk behandling både som enkelt behandling før en event og som en vedlikeholdsbehandling med jevne mellomrom for en langvarig effekt. Alternative behandlinger


Ønsker du en kraftigere behandling? Vi tilbyr også medisinske peelinger. I tillegg har vi også dermapen, PRP, laser og skinbooster behandlinger, for å nevne noe. Våre dyktige behandlere hjelper deg å finne en behandling som passer deg best. 


Teksten er utarbeidet av: Dr.Grinde, MD, PhD ©


Hvem utfører behandlingen?

Zanna Tarvida
Kosmetolog og injeksjonsspesialist

Zanna har magiske hender, sies det...

Zanna Tarvida
Kosmetolog og injeksjonsspesialist

Maryam Malayeri
Kosmetisk dermatologisk sykepleier

Hos Maryam er du i trygge hender. Hun velger den hudpleiebehandlingen som passer nettopp din hud og passer på at du har det bra mens du er hos oss.
Velkommen!

Maryam Malayeri
Kosmetisk dermatologisk sykepleier

Alessia Tonti
Kosmetisk dermatologisk sykepleier

Hos Alessia kan du forvente skreddersydde behandlinger som tar vare på huden din på en profesjonell måte.

Alessia Tonti
Kosmetisk dermatologisk sykepleier

bottom of page