Fire & Ice fra iS Clinical

Den intensive, kliniske ansiktsbehandlingen er utformet for raskt og trygt å fornye hudoverflaten, redusere fine linjer og rynker, glatte ut, bløtgjøre og for å bidra til cellefornyelse. Grunnsteinen i denne behandlingen er kombinasjonen av to terapeutiske masker. Den ekstremt kraftige INTENSIVE RESURFACING MASQUE klinisk formulert med: sukkerrørekstrakt, sitronsyre, epleekstrakt, retinol, vitamin B3 og potente antioksidanter. Den andre masken er en REJUVINATING MASQUE, en beroligende og fuktighetsgivende maske formulert med hyaluronsyre, aloe vera, ekstrakt av grønn te, lakrisekstrakt, druekjerneekstrakt og rosmarinekstrakt. I tillegg brukes det en unik kombinasjon av serum og kremer til denne fantastiske ansiktsbehandlingen.

Behandlingen er spesifikk for acne og minimere porer, gjenoppbygge trett og skadet hud, hyperpigmentering, reduksjon av fine linjer, og for å få en glattere overflate av huden.

Ved spesifikke hudproblemer anbefales kur med 6 behandlinger, for hudfornyelse anbefales kur med 3 behandlinger.

Fire & Ice er en red carpet treatment. Vi anbefaler  en behandling enten samme dag eller en uke før den spesielle anledningen.

Exfoliating Clear Skin Facial fra iS Clinical

Den siste, nye ansiktsbehandlingen fra iS Clinical virker både dyprengjørende, eksfolierende, sirkulasjonsøkende, lindrende, lysnende og fuktighetsgivende. Er utformet for mild eksfoliering av huden med scrub, samtidig som den lindrer og fukter huden. Behandlingen er ekstra god for fet hud eller annen problematisk hud. Ved hjelp av TRI ACTIVE som polerer og minimerer porer , etterfulgt av CLARIFYING MUD MASQUE som forbedrer mikrosirkulasjonen og til slutt REJUVINATING MASQUE som beroliger og fukter , etterlates huden vakker og ren.

Behandlingen evner seg spesielt for fet, uren og annen problematisk hud.

Foaming Enzyme Treatment fra is Clinical

Foaming Enzyme Treatment er en Oppfriskende, fuktighetsgivende og mykgjørende behandling for alle hudtyper. En deilig og lett, men effektiv eksfoliering med et aktivt skumenzym fra bl.a papaya og ananas. Mentol i masken gir en oppfriskende og rengjørende effekt. Huden får en frisk og sunn glød.

Perfekt for både ansikt, hals, décolleté og hender og anbefales 1 uke før en injeksjonsbehandling med skinbooster Redensity I.

Intensive Facial fra iS Clinical

Intensiv klinisk behandling som er utvikklet til å raskt og sikkert reparere huden, redusere fine linjer og rynker på samme gang er den er utjevnende, fuktighetsgivende, mykgjørende og fremmer cellefornyelse.

Refresher fra iS Clinicl

Deilig og effektiv behandling som hjelper til å vedlikeholde en sunn og hydrert hud hele året. Er både beroligende, fuktighetsgivende og oppfriskende. Perfekt behandling i lunsjpausen og etter en dag med mye stress. Passer også for deg med rosacea.

Ønsker du å komme i gang med medisinsk hudpleieprogram eller medisinske peelinger, ta gjerne kontakt for timebestilling.

Please reload

Åpningstider:

Mandag-Fredag: 9-16:30

Lørdags- og kveldsåpent etter avtale

67 430 930

Bankveien 1, 1383 Asker

Samme bygg som DNB

Inngang A

© 2015-2020 A-Medi | Org.nr. 916 269 331

  • Facebook - Grey Circle
  • Instagram - Grey Circle