Beauty booster Redensity 1

Beauty boosteren Redensity 1 inneholder kombinasjon av hyaluronsyre, vitaminer, aminosyrer og antioksidanter og gir en generell hudforbedring på høyt medisinsk nivå.

 

Behandlingen er spesielt utviklet for å gjenvinne hudens glød, gi fuktighet og forbedre hudstruktur. Over tid vil den også ha effekt på fine linjer og rynker.

Næringsstoffer injiseres i huden og virker foryngende på cellenivå, bidrar til økt produksjon av kollagen og elastin.

 

Redensity 1 passer utmerket for de som vil se freshere ut med mindre rynker og mer glød, men som ikke har behov for volumøkning. Både kvinner og menn i alder fra slutten av 20-årene og oppover kan ha glede av behandlingen.

For en mer avansert behandling, anbefaler vi å kombinere Redensity 1 injeksjoner med en kollagenstimulerende laserbehandling med Nd:YAG.

 

Behandlingene kan utføres på ansikt, hals, décolleté og hender. Selv om man som regel kan se resultater noen få dager etter første behandling, anbefaler vi 3 behandlinger med 3-4 uker imellom for optimalt resultat.

 

Behandlingen innebærer et stort antall små stikk i overhuden, og du vil få bedøvelseskrem. Behandlingen avsluttes med en Hydrogel maske fra Teoxane, som blant annet inneholder hyaluronsyre og aloe vera. Vi anbefaler at du ikke deltar på viktige møter eller sosiale tilstelninger de første 24 timene etter behandlingen, med mindre du selv synes at det ikke gjør noe at stikkene synes.

 

Som alle injeksjoner kan stikk i huden skape irritasjon, og i sjeldne tilfeller allergiske reaksjoner eller infeksjon.

Åpningstider:

Mandag-Fredag: 9-16:30

Lørdags- og kveldsåpent etter avtale

67 430 930

Bankveien 1, 1383 Asker

Samme bygg som DNB

Inngang A

© 2015-2020 A-Medi | Org.nr. 916 269 331

  • Facebook - Grey Circle
  • Instagram - Grey Circle