Hudforbedring med laser

Ved hjelp av moderne teknologi kan man kombinere flere lasere i en og samme behandling for å oppnå en best mulig effekt med tanke på hudforbedring.

De fleste av oss har ikke mulighet til å ta fri i flere uker fra jobb og det sosiale livet. Ved å jobbe gradvis, og ved å øke antall behandlinger,  kan man oppnå svært gode resultater nesten uten nedetid. Dersom man ønsker å få mest mulig gjort i løpet av en behandling kan dette selvfølgelig også gjøres, men da må nedetid tas i betraktning.

Ved A-Medi tilbyr vi hudforbedrende behandlinger med følgende lasere: Alexandrite, CO2, GaAG og Nd:YAG. Vi har også IPL. Disse kan kombineres i en og samme behandling. En TCA peel kan anvendes i etterkant av en laserbehandling for å forsterkere resultatet.

Vår kosmetiske lege Dr. Dina Aresvik har fått opplæring fra kjente leger som Dr. Paolo Sbano fra Roma og Professor Leonardo Marini fra Trieste. I forkant av behandlingen vil legen i samarbeid med pasienten utarbeide en personlig behandlingsplan. Vi anbefaler at man bruker medisinske hudkremer med A-vitamin både i forkant og i etterkant av behandlingen for et best mulig resultat.

Alexandrite og Nd:YAG

Overfladiske pigmentflekker på lys hud kan fjernes ved hjelp av Alexandrite laser.

Nd:YAG stimulerer kollagenproduksjon og brukes derfor til hudoppstrammning. En kollagenstimulerende behandling med Nd:YAG er ideell i kombinasjon med en skinbooster behandling med Redensity 1. Denne behandlingen må tas som en kur.

Nd:YAG benyttes også til å fjerne sprengte blodkar, enten alene eller i kombinasjon med IPL.

Kombinasjon av CO2 og GaAS

Dette er en eksklusiv behandling som kombinerer en ablative CO2 laser og en non-ablative GaAS laser i en og samme behandling. Denne kombinasjonen gjør at behandlingen blir mer effektiv, samtidig som at nedetid reduseres. Den non-ablative GaAS laseren virker i dypet og stimulerer kollagen produksjon. Den ablative CO2 laseren forbedrer hudens tekstur, fjerner overfladiske pigmentflekker og utjevner rynker. Aknearr kan også behandles.

GaAS

Non-ablative fraksjonell GaAs laser forbedrer hudkvaliteten og hudstrukturen ved å stramme opp, redusere små sprengte blodkar og jevne ut dyp pigmentering. Behandlingen er mild og kan gjentas hver måned uten nedetid.

CO2

En behandling med CO2 laser gir en hudforbedring ved å redusere overfladisk pigmentering og rynker. Nedetid avhenger av penetrasjonsdybde.

Åpningstider:

Mandag-Fredag: 9-16:30

Lørdags- og kveldsåpent etter avtale

67 430 930

Bankveien 1, 1383 Asker

Samme bygg som DNB

Inngang A

© 2015-2020 A-Medi | Org.nr. 916 269 331

  • Facebook - Grey Circle
  • Instagram - Grey Circle