Vakre hender

Våre hender er en viktig del av måten vi kommuniserer og presenterer oss på. Vakre hender gir oss selvtillit til å uttrykke oss i enhver situasjon. Imidlertid er hender ofte det første stedet å vise tegn på aldring og kan ofte bli et undervurdert problemområdet. Huden på hendene våre er tynnere enn i ansiktet og blir stadig utsatt for sol, noe som gjør den mer følsom for aldringsprosessen. Over tid blir huden tynnere,  fettvevet taper volum og vene og sener blir mer synlige. Med voksende muligheter for ansiktsestetikk, kan hendene virke merkbart eldre enn resten av kroppen.

De siste årene har det utviklet seg metoder som tillater å forynge hendene og gi de den oppmerksomhet og pleien de trenger for å holde seg fine lengst mulig.

Her kombinerer man fjerning av aldersflekker med laser og/eller peelinger, korreksjon av volumtap med Radiesse®  og hudforyngelse med enten PRP eller Redensity I. Vi setter også opp et hjemmeprogram for vedlikehold av resultatet.

Aldringsprosessen

Denne vitenskapelige skalaen viser aldringsprosessen av våre hender - fra jevn hudtone og ingen volumtap til svært alvorlig volumtap og  pigmentflekker.

Fyll volumtap på håndrygg med Radiesse

Radiesse® består av små kalsiumhydroksylapatitt (CaHA) mikrosfærer suspendert i en myk gelmatrise. Radiesse® injiseres forsiktig av legen din i huden, vanligvis i små mengder med en veldig fin nål. For ytterligere behandlingskomfort kan legen bruke lokalbedøvelse til behandlede områder. Denne injeksjonen gir en umiddelbar og synlig effekt. I tillegg stimulerer Radiesse® hudens egen regenereringsevner - nytt kollagen produseres i løpet av de følgende ukene og månedene, noe som gjør huden din sterkere og mer elastisk. Radiesse® behandlingsresultater er langvarige, men ikke permanente. 

Ønsker du å vite mer om Radiesse®? Bestill en time til konsultasjon hos vår kosmetisk lege i dag eller les mer om behandlingen her.

Åpningstider:

Mandag-Fredag: 9-16:30

Lørdags- og kveldsåpent etter avtale

67 430 930

Bankveien 1, 1383 Asker

Samme bygg som DNB

Inngang A

© 2015-2020 A-Medi | Org.nr. 916 269 331

  • Facebook - Grey Circle
  • Instagram - Grey Circle