Fillere

Fillere kan benyttes både til å behandle rynker, gjenskape volumtapet som følge av at underhudsfett forsvinner med alderen og forbedre hudkvaliteten. Måler med filler behandlinger er at man skal se frisk og uthvilt ut. Det finnes forskjellige typer fillere og valg av fillere avhenger av problemstillingen. Hos oss kan vi tilby både hyaluronsyre fillere fra sveitsiske Teosyal og kollagenstimulerende fillere fra tyske Radiesse.

Teosyal

Hyaluronsyre er et sukkermolekyl som finnes naturlig i kroppen og som fukter huden innenfra, stabiliserer kollagen og elastin. Fra 25-årsalderen avtar kroppens egen produksjon av hyaluronsyre, huden mister spenst og elastisitet, volum reduseres og ansiktslinjer blir etter hvert mer fremtredende. Hyaluronsyre-baserte fillere reduserer og glatter ut rynker, skaper volum, gir økt fuktighet og stimulerer produksjon av kollagen. De vanligste stedene fillere brukes til er nasolabiale linjer (linjen fra nesevinge til munnviken), marionette-linjer (sure munnviker), rynker i pannen, tåregropen og til å fremheve leppekonturen. Hyaluronsyrebaserte fillere kan også brukes til mini-ansiktsløft uten kirurgi. Behandling med fillere kombineres ofte med medisinsk rynkebehandling og medisinske kremprogrammer for å få den beste effekten.

Radiesse
  Umiddelbar volum løft og kontur

Radiesse er en injiserbar filler som midlertidig gir volum for å jevne moderate til dype ansiktsrynker, og gir en umiddelbar løfte- og stramningseffekt på huden. Etter injeksjon gir Radiesse® direkte volum og løft som trengs for å redusere tegn på aldring på grunn av kalsiumbaserte mikrosfærer og gel som produktet består av. Både gelen og mikrosfærene vil bli helt brutt ned av kroppen over tid.

En kollagenstimulator

I tillegg til en umiddelbar fyllingseffekt stimulerer de høykvalitets ingrediensene i Radiesse® hudens naturlige kollagensyntese. Takket være den kollagenfremkallende effekten av Radiesse®, oppnår huden ungdommelig fasthet og elastisitet - din naturlige skjønnhet blomstrer igjen.

Hvordan virker det?

Radiesse® består av små kalsiumhydroksylapatitt (CaHA) mikrosfærer suspendert i en myk gelmatrise. Radiesse® injiseres forsiktig av legen din i huden, vanligvis i små mengder med en veldig fin nål. For ytterligere behandlingskomfort kan legen bruke lokalbedøvelse til behandlede områder. Denne injeksjonen gir en umiddelbar og synlig effekt. I tillegg stimulerer Radiesse® hudens egen regenereringsevner - nytt kollagen produseres i løpet av de følgende ukene og månedene, noe som gjør huden din sterkere og mer elastisk. Radiesse® behandlingsresultater er langvarige, men ikke permanente. Mange pasienter kommer tilbake for å gjenta behandlinger fordi de er veldig fornøyde. 90% av menn og kvinner er fornøyde med behandlingsresultatene fra Radiesse®.

Hvordan foregår behandlingen?

Vi ønsker at du som pasient hos oss skal føle deg trygg og sikker på vår behandling med fillere. Konsultasjon foretas alltid før behandlingen. Både Teosyal og Radiesse kommer i flere varianter og gjør det mulig å skreddersy behandlinger ut i fra dine ønsker og behov. Fillere finnes både med og uten integrert smertestillende og avhengig av området som skal behandles, vil du også kunne velge annen bedøvelse. Behandlingen tar 30-50 minutter.

Hva må jeg tenke på?

Fillere vi bruker er ikke-animalske og dermed fri for allergiske reaksjoner. Det er svært sjelden med infeksjoner eller allergiske avstøtningsreaksjoner. Etter behandling er det normalt å føle noe ubehag. Den vanligste bivirkningen er ømhet og blåmerker i det behandlede området. Dette går som oftest over etter noen dager. Mer detaljert informasjon om slike reaksjoner og flere mulige bivirkninger får du når du kommer til konsultasjon eller behandling.

Fordi både Teosyal og Radiesse er produkter som brytes naturlig ned i kroppen, må du etter en viss tid gjenta behandlingen for å opprettholde effekten. Ny behandling skjer normalt etter 6-18 måneder, avhengig av det behandlede område, hudtype, livsstil og alder. På grunn av leppenes vevstype, vil en her ha en kortere varighet. Teosyal har markedets lengste varighet når det gjelder hyaluronsyre til leppebehandling. Varigheten på kollagen og smidighet kan ofte være betydelig lenger en den utfyllende effekten.

Åpningstider:

Mandag-Fredag: 9-16:30

Lørdags- og kveldsåpent etter avtale

67 430 930

Bankveien 1, 1383 Asker

Samme bygg som DNB

Inngang A

© 2015-2020 A-Medi | Org.nr. 916 269 331

  • Facebook - Grey Circle
  • Instagram - Grey Circle