Kjemiske peelinger

På vårt legesenter tilbyr vi et unikt peeling konsept som kalles Cool Peel fra Environ.  Dette konseptet er utarbeidet av Environs grunnlegger Dr. Des Fernandes som regnes for å være 1 av 10 beste plastikkirurger i verden. Cool Peel range inkluderer både  TCA (trikloreddiksyre)  og melkesyre peelinger, og er en trygg og effektiv måte å behandle huden på . Peelingene har en lav ph med lave syrekonsentrasjoner som tillater oss å behandle huden uten å ødelegge stratum basale (Basalcellelaget).  Produkt, varighet og antall lag bestemmes i samarbeid med din lege i forhold til hva som passer akkurat din hud. Huden, som skal behandles, skal forberedes til peeling med Environ A-vitaminformuleringer i minst tre uker før den første peelingen. Hermed sikres de mest effektive behandlingsresultater. Det er veldig viktig  med høy UV beskyttelse så lenge du er under peeling behandling. Vi anbefaler bruk av iS Clinical Eclipse SPF 50+ eller Extreme Protect SPF 30.

Environ Fresh Peeling

Environ Fresh Peeling  er en lett peeling som er både rask og effektiv. En riktig askepott behandling som etterlater huden strålende frisk og klar.

Environ Light Peeling

For deg som ønsker sunnere hud! En mer konsentrert peeling enn Fresh, som styrker huden og øker cellefornyelsen.

Environ Acne

Environ Acne er en behandling justert for problemhud. Behandlingen passer de fleste typer acne problematikk, også de med rosacea. Den virker antiinflammatorisk, demper rødhet og reduserer talgproduksjonen. Har en unik sammensetning for effektiv og rask behandling og  inngår i vår akneprotokoll. Anbefales i bruk ved kur á 6 behandlinger med 7-10 dagers mellomrom i kombinasjon med hjemmeprodukter. Ved behov for vedlikeholdsbehandling kan peelingen utføres med 2 måneds mellomrom. For å få det beste resultatet på din hud, anbefaler vi å forberede huden med Environ sine A-vitamin kremer minimum 3 uker i forkant av behandlingene.

Environ Advanced Peeling

Environ Advanced Peeling er en omfattende og effektiv peeling velegnet til behandling av voksen, aldrende og solskadet hud, tap av elastisitet og kollagen, arr, rynker og usunn livsstil som har satt sitt preg. Passer også yngre pasienter med grov og gusten hud. For deg som ønsker en anti-age hudfornyelse, tilbyr vi en serie behandlinger tilpasset i styrke og effekt ut ifra din huds behov. Denne serien går da over 6 uker med 6 behandlinger totalt. Vi foreslår  et skreddersydd personlig før- og etterbehandlingsprogram. Dette programmet består av personlig utvalgte produkter til deg og vil både forbedre og forlenge Cool Peel resultatene.

​Ønsker du å komme i gang med medisinsk hudpleieprogram eller medisinske peelinger, ta gjerne kontakt for timebestilling.

Please reload

Åpningstider:

Mandag-Fredag: 9-16:30

Lørdags- og kveldsåpent etter avtale

67 430 930

Bankveien 1, 1383 Asker

Samme bygg som DNB

Inngang A

© 2015-2020 A-Medi | Org.nr. 916 269 331

  • Facebook - Grey Circle
  • Instagram - Grey Circle